Banorë të lagjes Kala duke çuar ballakumet në furrë, Elbasan 1940-1943

1940

Foto nga Dita e Verës me banorë të lagjes Kala, duke çuar tepsitë e bakrit me bollokume, për ti pjekur te ish furra e Kalasë, rreth viteve 1940-1943. I pari në të djathë është Mustafa Çaushi . Kush njeh të tjerët në foto është i ftuar të komentojë.

Të dhëna

Përshkrimi
Foto nga Dita e Verës me banorë të lagjes Kala, duke çuar tepsitë e bakrit me bollokume, për ti pjekur te ish furra e Kalasë, rreth viteve 1940-1943. I pari në të djathë është Mustafa Çaushi . Kush njeh të tjerët në foto është i ftuar të komentojë.
Data
1940
Kontribuesi
Z. Ilir Çaushi
Origjina
Arkivi personal i Z. Ilir Çaushi
Formati
JPG
Lënda
Tradita

Position: 2357 (3 views)

“Banorë të lagjes Kala duke çuar ballakumet në furrë, Elbasan 1940-1943”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/23528

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
GËZUAR DITËN E VERËS SHQIPTARE Lidhje me materiale të tjera Artikulli