Internati në Bërzeshtë, 1929

1929

Internati në Bërzeshtë, në vitin 1929. Në foto janë: Në këndin e djathtë: Hoxha i fshatit, në këndin e majtë: shërbyesi i shkollës, në qendër të fotos nga e djathta: mësuesi Ibrahim Shingjergji, ngjitur me të drejtori i shkollës, pas tij mësuesi Skënder Sejdini dhe në krye mësuesi Halit Muça.

Të dhëna

Përshkrimi
Internati në Bërzeshtë, në vitin 1929. Në foto janë: Në këndin e djathtë: Hoxha i fshatit, në këndin e majtë: shërbyesi i shkollës, në qendër të fotos nga e djathta: mësuesi Ibrahim Shingjergji, ngjitur me të drejtori i shkollës, pas tij mësuesi Skënder Sejdini dhe në krye mësuesi Halit Muça.
Data
1929
Kontribuesi
Z. Shpëtim Saraçi
Formati
JPG
Lënda
Fotografi, Internati, Bërzeshtë

Position: 4420 (1 views)

“Internati në Bërzeshtë, 1929”, 1929, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/23530

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.