Mustafa Bodini në Bari të Italisë, viti 1934

1934

by ADE

Të dhëna

Data
1934
Autori/Krijuesi
ADE
Kontribuesi
Z. Eduart Hoxholli
Formati
JPG
Lënda
Elbasan, Fotografi, Mustafa Bodini
Botues
ADE

Position: 3069 (2 views)

ADE, “Mustafa Bodini në Bari të Italisë, viti 1934”, ADE, 1934, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/23540

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.