Çardhaku i beqarëve, Elbasan 1939 - 1940

Pjesë e Çardhaku i beqarëve, Elbasan 1939 - 1940

Renditja: 4853 (1 shikime)

ADE, “Çardhaku i beqarëve, Elbasan 1939 - 1940”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23542

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.