Dekovili ne Peqin, 1916-1918

1918

by Ushtria Austro-Hungareze

Të dhëna

Data
1918
Autori/Krijuesi
Ushtria Austro-Hungareze
Kontribuesi
Z. Genc Gripshi
Lënda
Delovili, Peqin
Botues
Arkivi Shtetëror i Austrisë

Position: 4406 (1 views)

Ushtria Austro-Hungareze, “Dekovili ne Peqin, 1916-1918”, Arkivi Shtetëror i Austrisë, 1918, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/23546

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.