Dervish Hima (ulur) dhe Sali Hida (Hoxha), 1909

Pjesë e Dervish Hima (ulur) dhe Sali Hida (Hoxha), 1909

Renditja: 1540 (8 shikime)

“Dervish Hima (ulur) dhe Sali Hida (Hoxha), 1909”, 1909, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23548

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.