Dita e verës, çertifikata e autoktonisë sonë

Pjesë e Dita e verës, çertifikata e autoktonisë sonë

Renditja: 232 (40 shikime)

Ilir Mborja, “Dita e verës, çertifikata e autoktonisë sonë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23554

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.