Dr. Sadik Dinçi para spitalit civil, foto e viteve '60

Pjesë e Dr. Sadik Dinçi para spitalit civil, foto e viteve '60

Renditja: 1052 (11 shikime)

“Dr. Sadik Dinçi para spitalit civil, foto e viteve '60”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23556

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.