Elbasani i parë nga lart, 2007

Pjesë e Elbasani i parë nga lart, 2007

Renditja: 1627 (8 shikime)

“Elbasani i parë nga lart, 2007”, 2007, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23574

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.