Dëftesë e Shkollës Normale - viti 1940

1940

Drejtor shkolle në atë kohë ishte: Ibrahim Babamusta Mësues Kujdestar i Veiz Lamçes: Sulejman Harrit

Të dhëna

Përshkrimi
Drejtor shkolle në atë kohë ishte: Ibrahim Babamusta
Mësues Kujdestar i Veiz Lamçes: Sulejman Harrit
Data
1940
Kontribuesi
Z. Sovet Lamçja
Lënda
Elbasan, Dokumenta, Arsimi, Shkolla Normale, Dëftesë

Grupet e materialeve

Position: 1570 (5 views)

“Dëftesë e Shkollës Normale - viti 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/23584

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
70 vjetori i çeljes së Shkollës Normale Lidhje me materiale të tjera Imazh