Fakulteti i Mjekësisë në Camerino, Itali 1942

1942

Ne kete foto: nr 1. Safie Tollumi, 2. Asime Micaco dhe 3. Bukurie Muça

Të dhëna

Përshkrimi
Ne kete foto: nr 1. Safie Tollumi, 2. Asime Micaco dhe 3. Bukurie Muça
Data
1942
Kontribuesi
Z. Robert Micaco
Origjina
Arkivi personal i Z. Robert Micaco
Lënda
Mjekësia, Mamitë e para të Elbasanit

Renditja: 3365 (4 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.