Familja Bodini, Viti 1923

1923

by ADE

Në foto janë anëtarët e familjes Bodini. I pari nga e djathta, në rreshtin e parë, i treguar me shigjetë është Mustafa Bodini.

Të dhëna

Përshkrimi
Në foto janë anëtarët e familjes Bodini. I pari nga e djathta, në rreshtin e parë, i treguar me shigjetë është Mustafa Bodini.
Data
1923
Autori/Krijuesi
ADE
Kontribuesi
Z. Eduart Hoxholli
Lënda
Elbasan, Fotografi, Mustafa Bodini
Botues
ADE

Renditja: 1013 (15 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.