Gjeneral Gilard, Margaret Haslluck dhe Grigor Nosi, Llixha 1936

1936

Nga e majta në të djathtë : Gjeneral Gilard, Margaret Haslluck, Grigor Nosi

Të dhëna

Përshkrimi
Nga e majta në të djathtë : Gjeneral Gilard, Margaret Haslluck, Grigor Nosi
Data
1936
Kontribuesi
Familja Kosturi

Position: 870 (10 views)

“Gjeneral Gilard, Margaret Haslluck dhe Grigor Nosi, Llixha 1936”, 1936, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/23632

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Foto nga Hotel Parku në Llixhat e Elbasanit me pronar Grigor Nosin. Vitet 1930 Lidhje me materiale të tjera Imazh