Grand Hotel , Elbasan 1938

Pjesë e Grand Hotel , Elbasan 1938

Renditja: 883 (17 shikime)

“Grand Hotel , Elbasan 1938”, 1938, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23644

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.