Hava Topi me veshje qytetare Elbasani, 1960

1960

1960, Elbasan, Në sfond te Kisha Shën Thanasit, ku ka pozuar Hava (Fajka) Topi (Metalla), e bija e Ibrahim Metalla dhe bashkëshortja e Ibrahim Topit, i biri i Ali Topit, imami i xhamisë së Agait për të cilën ka edhe një histori të veçantë. Në këtë foto bie në sy veshja qytetare me një kostum popullor të qëndisur me fije ari që kishin disa nga familjet elbasanase. Zonja në fjalë ka punuar fotografe së bashku me të shoqin, Ibrahimin derisa dolën në pension.

Të dhëna

Përshkrimi
1960, Elbasan, Në sfond te Kisha Shën Thanasit, ku ka pozuar Hava (Fajka) Topi (Metalla), e bija e Ibrahim Metalla dhe bashkëshortja e Ibrahim Topit, i biri i Ali Topit, imami i xhamisë së Agait për të cilën ka edhe një histori të veçantë.
Në këtë foto bie në sy veshja qytetare me një kostum popullor të qëndisur me fije ari që kishin disa nga familjet elbasanase.
Zonja në fjalë ka punuar fotografe së bashku me të shoqin, Ibrahimin derisa dolën në pension.
Data
1960
Kontribuesi
Zj. Hava Topi

Position: 1289 (3 views)

“Hava Topi me veshje qytetare Elbasani, 1960”, 1960, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/23663

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.