Mustafa Bodini, dalë në Romë më 14.09.1942

1942

Foto e Mustafa Bodinit e vitit 1942, dërguar hallës së tij nga Roma.

Të dhëna

Përshkrimi
Foto e Mustafa Bodinit e vitit 1942, dërguar hallës së tij nga Roma.
Data
1942
Kontribuesi
Z. Taulant Monçi
Lënda
Muzika, Mustafa Bodini

Position: 526 (18 views)

“Mustafa Bodini, dalë në Romë më 14.09.1942”, 1942, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/23677

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.