Ish mësues të gjimnazit ''Dhaskal Todri'' duke parë një ndeshje volejbolli, 1980

1980

Ish mësues të gjimnazit ''Dhaskal Todri'' duke parë një ndeshje volejbolli, 1980. Në foto bien në sy mësuesit: Kolë Peçiniu, Mustafa Karapinjalli, Ibrahim Stafa, Stavri Stoja dhe Anastas Paparisto, të cilët kanë qenë të njohur për pasionin e tyre për sportin në tërësi ku Ibrahim Stafa ka qenë i njohur në Elbasan si volejbollist. Kjo ndeshje luhet në ish këndin e lojrave më dorë, pranë shkollës ''Dhaskal Todri'', dhe siç shikohet mësuesit gjenden në mes të tifozëve elbasanas si një natyrshmëri që të gjithë ishin të interesuar për fitoren e skuadrës së qytetit të tyre.

Të dhëna

Përshkrimi
Ish mësues të gjimnazit ''Dhaskal Todri'' duke parë një ndeshje volejbolli, 1980.
Në foto bien në sy mësuesit:
Kolë Peçiniu, Mustafa Karapinjalli, Ibrahim Stafa, Stavri Stoja dhe Anastas Paparisto, të cilët kanë qenë të njohur për pasionin e tyre për sportin në tërësi ku Ibrahim Stafa ka qenë i njohur në Elbasan si volejbollist.
Kjo ndeshje luhet në ish këndin e lojrave më dorë, pranë shkollës ''Dhaskal Todri'', dhe siç shikohet mësuesit gjenden në mes të tifozëve elbasanas si një natyrshmëri që të gjithë ishin të interesuar për fitoren e skuadrës së qytetit të tyre.
Data
1980
Kontribuesi
Zj. Fllada Peçini

Position: 1338 (6 views)

“Ish mësues të gjimnazit ''Dhaskal Todri'' duke parë një ndeshje volejbolli, 1980”, 1980, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/23689

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.