Klasa e pestë, Shkolla Naim Frashëri, Elbasan 1935

Pjesë e Klasa e pestë, Shkolla Naim Frashëri, Elbasan 1935

Renditja: 3130 (6 shikime)

“Klasa e pestë, Shkolla Naim Frashëri, Elbasan 1935”, 1935, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23703

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.