Komisioni shqiptar për marrjen në dorëzimin të Vlorës, 1920

1920

Në vendin e fundit në makinë , kryetari i atëhershëm i Bashkisë së Elbasanit, Kasem Sejdini i caktuar nga qeveria e Sulejman Delvinës si Kryetar i Komisionit për marrjen në dorëzim të Vlorës nga Italianët pas kapitullimit të këtyre të fundit. Caktohet prefekti i parë i qytetit të cliruar të Vlorës. Më pas kthehet në Elbasan në detyrën e mëparshme.* * Elbasani Enciklopedi, fq 501.

Të dhëna

Përshkrimi
Në vendin e fundit në makinë , kryetari i atëhershëm i Bashkisë së Elbasanit, Kasem Sejdini i caktuar nga qeveria e Sulejman Delvinës si Kryetar i Komisionit për marrjen në dorëzim të Vlorës nga Italianët pas kapitullimit të këtyre të fundit. Caktohet prefekti i parë i qytetit të cliruar të Vlorës. Më pas kthehet në Elbasan në detyrën e mëparshme.*
* Elbasani Enciklopedi, fq 501.
Data
1920
Kontribuesi
Zj. Mariana Danksi
Origjina
Arkivi i Zj. Marjana Danksi
Lënda
Lufta e Vlorës, Komisioni marrjes në dorëzim,

Renditja: 1317 (10 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.