"Pogradez-Ochridasee"

Pjesë e "Pogradez-Ochridasee"

Renditja: 756 (15 shikime)

Theodor Rocholl (1854-1933), “"Pogradez-Ochridasee"”, 1914-04-25, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23778

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.