Pogradec - një qoshe në pazar

Pjesë e Pogradec - një qoshe në pazar

Renditja: 663 (13 shikime)

Jan dhe Cora Gordon, “Pogradec - një qoshe në pazar”, 1925, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23780

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.