Libri studimor ''Histori e shkurtër e trevës së Elbasanit që nga Neoliti deri në vitin 1939''

1939

Libri studimor ''Histori e shkurtër e trevës së Elbasanit që nga Neoliti deri në vitin 1939'' i “Mësuesit të Popullit” Dr. Shyqyri Demiri botohet falë kujdesit shumë të çmuar të nipit të tij Alban Demiri. Botimi i këtij libri është një ndër xhestet më fisnike që bën njeriu i shpirtit për xhaxhanë e tij, është shkalla më prekëse e njerëzillëkut dhe bujarisë. Duke falenderuar zotin Alban Demiri, kjo përkujdesje e tij për botimin e këtij libri posmortum na afron dhe na bashkon me njëri-tjetrin, si shenja e një njeriu me zemër të madhe për të mos harruar veprën studimore të veçantë për një nga trevat më të vjetra dhe me një histori shumëshekullore. Akademiku Shyqyri Demiri është shprehur se populli shqitpar është një nga më të vjetrit në ballkan dhe Shqipëria është një vend shumë i pasur me monumente të kulturës.

Të dhëna

Përshkrimi
Libri studimor ''Histori e shkurtër e trevës së Elbasanit që nga Neoliti deri në vitin 1939'' i “Mësuesit të Popullit” Dr. Shyqyri Demiri botohet falë kujdesit shumë të çmuar të nipit të tij Alban Demiri.
Botimi i këtij libri është një ndër xhestet më fisnike që bën njeriu i shpirtit për xhaxhanë e tij, është shkalla më prekëse e njerëzillëkut dhe bujarisë.
Duke falenderuar zotin Alban Demiri, kjo përkujdesje e tij për botimin e këtij libri posmortum na afron dhe na bashkon me njëri-tjetrin, si shenja e një njeriu me zemër të madhe për të mos harruar veprën studimore të veçantë për një nga trevat më të vjetra dhe me një histori shumëshekullore.
Akademiku Shyqyri Demiri është shprehur se populli shqitpar është një nga më të vjetrit në ballkan dhe Shqipëria është një vend shumë i pasur me monumente të kulturës.
Data
1939
Kontribuesi
Z. Alban Demiri
Lënda
Botime

Renditja: 3182 (5 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.