Mësues elbasanas në Gramsh, 1936

1936

Në foto janë: nga e majta në të djathtë 1) Xhaferr Ceka 2) Mustafa Gjergji 3) Fot Papajani 4) Abdyl Bajraktari

Të dhëna

Përshkrimi
Në foto janë: nga e majta në të djathtë
1) Xhaferr Ceka
2) Mustafa Gjergji
3) Fot Papajani
4) Abdyl Bajraktari
Data
1936
Kontribuesi
Zj. Parashqevi Papajani
Lënda
Arsimi, mësues

Renditja: 3310 (3 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.