Mjekë dhe farmacistë të Elbasanit, vitet 1960

1960

Në qendër: në këmbë Dr. Naim Demiri, ulur farmacisti Kiço Shqau

Të dhëna

Përshkrimi
Në qendër: në këmbë Dr. Naim Demiri, ulur farmacisti Kiço Shqau
Data
1960
Kontribuesi
Zj. Monika Vrioni Misrasi
Origjina
Arkivi i Zj. Monika Vrioni Misrasi
Lënda
Mjekësia, Mjekët

Position: 253 (41 views)

“Mjekë dhe farmacistë të Elbasanit, vitet 1960”, 1960, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/23922

Komentoni

anna

ne kete foro eshte gjyshi im Gaqo Misrasi, farmacist, i pari ne rreshtin e dyte, majtas. Gjyshi i i shkolluar ne Torino, i mencuri, zoti i punes se tij, zot i profesionit te tij, zot i familjes dhe vetes se tij. Love you gjyshi im, te kujtoj me mall. zor se vine ne kete jete njerez si ty e shoket e tu.

4 maj 2023

Përgjigju

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.