Kolektivi i spitalit civil Elbasan, foto e shkrepur rreth viteve 1960-1965

Pjesë e Kolektivi i spitalit civil Elbasan, foto e shkrepur rreth viteve 1960-1965

Renditja: 7 (792 shikime)

“Kolektivi i spitalit civil Elbasan, foto e shkrepur rreth viteve 1960-1965”, 1960, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23924

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.