Dëftesë e Shkollës Normale të Mustafa Shahinaj nga Dibra

Pjesë e Dëftesë e Shkollës Normale të Mustafa Shahinaj nga Dibra

Renditja: 574 (18 shikime)

“Dëftesë e Shkollës Normale të Mustafa Shahinaj nga Dibra”, 1931, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23933

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.