Ngritja e flamurit në Shkollën Normale. Elbasan, 1943

Pjesë e Ngritja e flamurit në Shkollën Normale. Elbasan, 1943

Renditja: 1814 (10 shikime)

ADE, “Ngritja e flamurit në Shkollën Normale. Elbasan, 1943”, 1943-05-25, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23941

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.