Përballë stadiumit. Elbasan, vitet 1970 (?)

Pjesë e Përballë stadiumit. Elbasan, vitet 1970 (?)

Renditja: 1814 (10 shikime)

“Përballë stadiumit. Elbasan, vitet 1970 (?)”, -, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23951

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.