Ditë Pazari në Elbasan - Fotografi para vitit 1944

Pjesë e Ditë Pazari në Elbasan - Fotografi para vitit 1944

Renditja: 4855 (1 shikime)

“Ditë Pazari në Elbasan - Fotografi para vitit 1944”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23953

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.