Punonjës të fabrikës së biskotave. Elbasan 1958

Pjesë e Punonjës të fabrikës së biskotave. Elbasan 1958

Renditja: 4074 (4 shikime)

“Punonjës të fabrikës së biskotave. Elbasan 1958”, 1958, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23982

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.