Ikonë e plotë e Shën Joan Vladimirit, pikturuar më 1744 nga Kostandin Shpataraku

1744

Ikonë e plotë e Shën Joan Vladimirit, pikturuar më 1744 nga Kostandin Shpataraku.Kjo ikonë gjendet në manastirin e Ardenicës në Fier.

Të dhëna

Përshkrimi
Ikonë e plotë e Shën Joan Vladimirit, pikturuar më 1744 nga Kostandin Shpataraku.Kjo ikonë gjendet në manastirin e Ardenicës në Fier.
Data
1744
Kontribuesi
Atë Stavri Çipi
Lënda
Elbasan, Ikona, Shën Joana Vladimiri

Not viewed

“Ikonë e plotë e Shën Joan Vladimirit, pikturuar më 1744 nga Kostandin Shpataraku”, 1744, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/24021

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.