Trupi i Arsimit Fillor i Elbasanit, 11. 01.1928

1928

Nga e majta në të djathtë: Rreshti ulur – Fetah Ekmekçiu, Mustafa Gjergji, Shaqir Luniku, Fot Papajani, Inspektori i arsimit, Rexhep Peza, --- Ndrija, Mjustafa Delimeta. Rreshti në këmbë – Ismail Xhaja, Nos Mima, Mustafa Shehu, Ibrahim Berranija, Hysni Stringa, --- Kahremani, Mir Papajani, --- Mollaholli, Dhimitër Cipo.

Të dhëna

Përshkrimi
Nga e majta në të djathtë:
Rreshti ulur – Fetah Ekmekçiu, Mustafa Gjergji, Shaqir Luniku, Fot Papajani, Inspektori i arsimit, Rexhep Peza, --- Ndrija, Mjustafa Delimeta.
Rreshti në këmbë – Ismail Xhaja, Nos Mima, Mustafa Shehu, Ibrahim Berranija, Hysni Stringa, --- Kahremani, Mir Papajani, --- Mollaholli, Dhimitër Cipo.
Data
1928
Kontribuesi
Familja Luniku
Origjina
Arkivi i Familjes Luniku
Lënda
Arsimi, Trupi i arsimit fillor 1928

Renditja: 648 (19 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.