Ylli Haruni - krjime

2017

by Ylli Haruni

Të dhëna

Data
2017
Autori/Krijuesi
Ylli Haruni
Kontribuesi
Z. Ylli Haruni
Formati
Piktura
Lënda
Piktoret elbasanas, Portrete, Peisazhe, Ylli Haruni

Position: 1883 (4 views)

Ylli Haruni, “Ylli Haruni - krjime”, 2017, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/24093

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.