Fotografia e përfaqësuesve të Prefekturës së Gjirokastrës, dalë para Pallatit Mbretëror, 1928

1928

Pas shpalljes së Mbretërisë Shqiptare, më 1 shtator 1928, përfaqësi nga të gjitha qytetet e Shqipërisë shkonin për të uruar NMT Zog I. Kjo është fotografia e përfaqësuesve të Prefekturës së Gjirokastrës, dalë para Pallatit Mbretëror, sot Akademia e Shkencave. Mes tyre dallohet Myftiu i Gjirokastrës Halit Jusuf Peshkëpia, gazetari i mirënjohur Xhevat Kallajxhi, juristi Reshat Kokalari (babai i Muntaz, Vesim, Hamit dhe Musine Kokalarit) dhe Qemal Kokalari.

Të dhëna

Përshkrimi
Pas shpalljes së Mbretërisë Shqiptare, më 1 shtator 1928, përfaqësi nga të gjitha qytetet e Shqipërisë shkonin për të uruar NMT Zog I.
Kjo është fotografia e përfaqësuesve të Prefekturës së Gjirokastrës, dalë para Pallatit Mbretëror, sot Akademia e Shkencave. Mes tyre dallohet Myftiu i Gjirokastrës Halit Jusuf Peshkëpia, gazetari i mirënjohur Xhevat Kallajxhi, juristi Reshat Kokalari (babai i Muntaz, Vesim, Hamit dhe Musine Kokalarit) dhe Qemal Kokalari.
Data
1928
Kontribuesi
Muzeu Kokalari
Formati
.jpg
Zona
Tirane

Renditja: 454 (24 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.