Mbërritja e kalit, Shkodër

Pjesë e Mbërritja e kalit, Shkodër

Renditja: 3613 (5 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Mbërritja e kalit, Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/24132

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.