Gjimnazi i Gjirokastrës "Asim Zeneli", viti 1947

Pjesë e Gjimnazi i Gjirokastrës "Asim Zeneli", viti 1947

Renditja: 5079 (1 shikime)

“Gjimnazi i Gjirokastrës "Asim Zeneli", viti 1947”, 1947, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/24276

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.