Nxënës të klasave fillore në Gjirokastër me mësuesit, në krye të fotos Liri Gega mësuese në Gjirokastër. Viti 1937

Pjesë e Nxënës të klasave fillore në Gjirokastër me mësuesit, në krye të fotos Liri Gega mësuese në Gjirokastër. Viti 1937

Renditja: 816 (18 shikime)

“Nxënës të klasave fillore në Gjirokastër me mësuesit, në krye të fotos Liri Gega mësuese në Gjirokastër. Viti 1937”, 1937, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/24288

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.