Ullishta, Peqin

Pjesë e Ullishta, Peqin

Renditja: 5079 (1 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Ullishta, Peqin”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/24415

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.