Larja e Prefektit të vrarë, Peqin

Pjesë e Larja e Prefektit të vrarë, Peqin

Renditja: 4508 (3 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Larja e Prefektit të vrarë, Peqin”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/24471

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.