Funerali i Prefektit, Peqin

Pjesë e Funerali i Prefektit, Peqin

Renditja: 2701 (6 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Funerali i Prefektit, Peqin”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/24475

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.