Nxënësit e Gjimnazit "Asim Zeneli" në Gjirokastër që ndiqnin kursin e ndihmës së shpejtë. 30.03.1952

Pjesë e Nxënësit e Gjimnazit "Asim Zeneli" në Gjirokastër që ndiqnin kursin e ndihmës së shpejtë. 30.03.1952

Renditja: 3664 (4 shikime)

“Nxënësit e Gjimnazit "Asim Zeneli" në Gjirokastër që ndiqnin kursin e ndihmës së shpejtë. 30.03.1952”, 1952-03-30, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/24479

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.