Gjirokastër në vitin 1937, në ditën e kremtimit të 25-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë

Pjesë e Gjirokastër në vitin 1937, në ditën e kremtimit të 25-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë

Renditja: 5079 (1 shikime)

“Gjirokastër në vitin 1937, në ditën e kremtimit të 25-vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë”, 1937, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/24499

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.