Fshati Dhërmi, Veshje verore e shqiptarëve të Dhërmiut

1848-10-26

by Edward Lear

Të dhëna

Data
26 tetor 1848
Autori/Krijuesi
Kontribuesi
Z. Ilir Balili
Origjina
National Maritime Museum, London

Position: 2384 (3 views)

Edward Lear, “Fshati Dhërmi, Veshje verore e shqiptarëve të Dhërmiut”, 1848-10-26, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/24553

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.