Fshati Dukat pikturuar nga Edward Lear

Pjesë e Fshati Dukat pikturuar nga Edward Lear

Renditja: 2531 (5 shikime)

Edward Lear, “Fshati Dukat pikturuar nga Edward Lear”, 1848-10-22, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/24559

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.