Fshati Palasë, Rruga e Bardhë pikturë nga Edward Lear

1848-10-27

by Edward Lear

Të dhëna

Data
27 tetor 1848
Autori/Krijuesi
Kontribuesi
Z. Ilir Balili

Position: 4406 (1 views)

Edward Lear, “Fshati Palasë, Rruga e Bardhë pikturë nga Edward Lear”, 1848-10-27, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/24567

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.