Fshati Tragjas pikturë nga Edward Lear

1848-10-22

by Edward Lear

Të dhëna

Data
22 tetor 1848
Autori/Krijuesi
Kontribuesi
Z. Ilir Balili

Position: 1307 (7 views)

Edward Lear, “Fshati Tragjas pikturë nga Edward Lear”, 1848-10-22, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 9 dhjetor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/24571

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.