Fshati Zvernec laguna e pelikaneve pikturë nga Edward Lear

Pjesë e Fshati Zvernec laguna e pelikaneve pikturë nga Edward Lear

Renditja: 1549 (10 shikime)

Edward Lear, “Fshati Zvernec laguna e pelikaneve pikturë nga Edward Lear”, 1848-10-29, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/24579

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.