Vlora pikturuar nga Edward Lear

1848-10-29

by Edward Lear

Të dhëna

Data
29 tetor 1848
Autori/Krijuesi
Kontribuesi
Z. Ilir Balili

Position: 1487 (6 views)

Edward Lear, “Vlora pikturuar nga Edward Lear”, 1848-10-29, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 9 dhjetor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/24597

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.