Qazim Kokalari me fëmijët Ajet, Mejmenet dhe Lemi (Leonard). Viti 1923.

1923

Pas disa vitesh, Qazimi do të emigronte në Amerikë, duke e lënë familjen në Gjirokastër, nën kujdestarinë e të afërmve të tij. Në fillim të viteve '30 edhe pjesa tjetër e familjes do të bashkohej me të dhe do të integrohej përgjithmonë në jetën amerikane.

Të dhëna

Përshkrimi
Pas disa vitesh, Qazimi do të emigronte në Amerikë, duke e lënë familjen në Gjirokastër, nën kujdestarinë e të afërmve të tij. Në fillim të viteve '30 edhe pjesa tjetër e familjes do të bashkohej me të dhe do të integrohej përgjithmonë në jetën amerikane.
Data
1923
Kontribuesi
Muzeu Kokalari
Formati
.jpg
Zona
Gjirokastër

Grupet e materialeve

Renditja: 2293 (7 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.