Fotografi e qendrës së Tiranës, e vitit 1939.

1939

by Vesim Kokalari

Fotografi e qendrës së Tiranes, e vitit 1939 është përdorur si kartolinë dhe ka të shënuar se është prodhuar nga Vesim Kokalari

Të dhëna

Përshkrimi
Fotografi e qendrës së Tiranes, e vitit 1939 është përdorur si kartolinë dhe ka të shënuar se është prodhuar nga Vesim Kokalari
Data
1939
Autori/Krijuesi
Vesim Kokalari
Kontribuesi
Muzeu Kokalari
Formati
.jpg
Zona
Tiranë

Grupet e materialeve

Renditja: 384 (27 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.